AutoGen - Multimediální simulátor pro kurz Teorie automatů - Němeček, Martin (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce představuje doprovodný materiál projektu AutoGen, který slouží pro podporu výuky Teorie Automatů. Čtenář získá základní povědomí o Teorii Automatů a naučí se používat a ovládat všechny aspekty programu AutoGen, který můžete nalézt na přiloženém médiu.
AutoGen - Multimedia simulator for automata theory
Keywords: AutoGen; teorie; automatů; simulátor; multimedia; mealy; moore; AutoGen; theory; automata; simulator; multimedia; mealy; moore