Možnosti deeskalace násilných projevů u pacientů všeobecnou sestrou - model reaktivního managementu - Burda, Patrik (Jihočeská univerzita, 2021)
Předkládaná práce se zabývá problematikou násilí při poskytování ošetřovatelské péče a způsoy deeskalace z pohledu všeobených sester.
Possibilities of Deescalation of Violent Manifestations of Patients by a Nurse - Model of Reactive Management
Keywords: násilí; všeobecná sestra; ošetřovatelská péče; pacient; deeskalace; komunikace; prevence; violence; nurse; nursing care; patient; de-escalation; communication; prevention