Moderní trendy vývoje vakcín a terapeutik proti HIV/AIDS - Andělová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2014)
HIV infekce představuje významný zdravotní problém. Nicméně, stále neexistuje absolutní léčba. Tato práce shrnuje a popisuje výhody a problémy současných léčebných postupů, jakož i nové trendy ve vývoji léků a vakcín.
Modern trends in the development of vaccines and therapeutics against HIV/AIDS
Keywords: HIV/AIDS; HAART; antiretrovirová léčiva; anti-HIV vakcína; HIV/AIDS; HAART; antiretroviral drugs; anti-HIV vaccine