Marketingová komunikace obce - Roudová, Hana (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce je zaměřena na marketingovou komunikci obcí se zaměřením na obce malé. V hlavní části práce je zde analyzován současný stav využívání marketingové komunikace u dvou zvolených obcí s následnou komparací a hodnocením jejího využívání. V závěru práce pak popis návrhů a změn (doporučení) pro tyto dvě zvolené obce v oblasti marketingové komunikace.
Marketing communication of municipality
Keywords: marketing; marketingová komunikace; nástroje marketingové komunikace; marketingová komunikace obce; marketing; marketing communication; instrument of marketing communication; marketing communication in a municipality