Analýza marketingové strategie hotelu - Kučera, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou podnikání v oblasti hotelnictví. Jedním z dílčích cílů této práce byla důkladná analýza historického vývoje podniku až do současnosti. K této analýze byly použity metody z oblasti marketingu a managementu (jako například SWOT analýza, STEP analýza či dotazník). Dalším dílčím cílem bylo zhodnocení různých marketingových strategií, které by potenciálně mohly být na sledovaný hotel aplikovány. Hlavním cíle této práce byl návrh takové marketingové strategie, která bude do budoucna pro hotel nejefektivnější.
THE ANALYSIS OF MARKETING STRATEGY OF A HOTEL
Keywords: analýza; metody z oblasti managementu a marketingu; marketingová strategie.; analysis; management and marketing methods; marketing strategy.