Na stopě odolnosti českého stravování vůči krizím - Zdeňka, Smutná; Barbora, Duží; Vávra, Jan (Český zahrádkářský svaz, 2020)
Článek, představující změny vztahu k jídlu v Česklu během pandemie Covid-19, první díl.
Keywords: zahrada; covid-19; jídlo; pandemie