Hypotéka financovaná investičním produktem - Pospíšilová, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se věnuje možnosti využití stavebního spoření, hypotečního úvěru, či kombinaci hypotečního úvěru a investičního životního pojištění. Hlavním úkolem bylo sestavit přehlednou informační základnu o těchto produktech. Teoretická práce slouží jako stěžejní podklad pro pochopení základních pravidel úvěru ze stavebního spoření, hypotečního úvěru a kombinací. Cílem bylo ukázat výhodnost jednotlivých produktů v závislosti na bonitě a celkových nákladech úvěru.
The mortgage credit and life investment insurance
Keywords: Stavební spoření; státní podpora; hypoteční úvěr; investiční životní pojištění; bonita; přeplatek; building savings; state subsidy; mortgage credit; life investment insurance; financial standing; excess payment