Služby ve Windows Communication Foundation - Ryska, Petr (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním záměrem této práce je seznámit zájemce s novou perspektivní technologií Windows Communication Foundation (WCF) od společnosti Microsoft. Vše srozumitelnou, přijatelnou a ucelenou formou na příkladech. V několika lekcích se student seznámí s tvorbou a nastavením aplikací klient - server vytvořených pomocí WCF. Ve výukovém materiálu také zohledním mé poznatky při studiu WCF.
Windows Communication Foundation Services
Keywords: WCF; Komunikace; Klient; Server; Framework; Služba; .NET; Hostování; Aplikace; Platforma; WCF; Communication; Client; Server; Framework; Service; .NET; Hosting; Application; Platform