Klasická masáž a její modifikace využívané v regeneraci. - Musilová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se skládá ze dvou hlavních kapitol, jenž první se zaměřuje na masáž a její modifikace, které se využívají v regeneraci. Ze začátku je zaměřena pouze na regeneraci a její význam, po té na různé způsoby masáží, jako je například thajská masáž, medová masáž a jiné. Na konci teoretické části se soustředí na klasickou masáž. Ve druhé části se zaměřuje na výzkumnou část, kde byla úkolem analýza otázek a čtyři dílčí cíle, které jsem si sama stanovila a kterými jsem se snažila zjistit, zda v dnešní době i lidé v mladém věku chodí na masáže, důvod jejich absolvování, nejvyužívanější způsob masáže a část těla, kterou pro masáž oslovení preferují.
Classic massage and its modifications used in the regeneration.
Keywords: regenerace; modifikace masáží; vliv a účinky masáže; indikace a kontraindikace; regeneration; modifications massage; massage impact and effects; indications and contraindications