Uplatňování prvků štíhlé výroby v podniku - Srbená, Michaela (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem mojí diplomové práce byla analýza výrobních procesů s ohledem na uplatňování prvků štíhlé výroby a návrh vhodných opatření ke zlepšení. V teoretické části se věnuji logistice jako takové, dále různým prvkům štíhlé výroby. V druhé části pak popisuju praktickou implementaci určitých metod štíhlé výroby, konkrétně metodě Kanban a 5S. V závěru práce zhodnocuji celkovou efektivnost nově zavedeného systému.
Application of Lean Management components at company
Keywords: Logistika; logistické procesy; Kanban; Just-in-Time; Logistics; Logistics Technologies; Kanban; Just-in-Time