Řízení procesů ve vybraném podniku - Bazgierová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce je zaměřena na procesní řízení jakožto jednoho z přístupů k řízení. Procesní řízení zahrnuje mnoho technik a činností, jako samotnou identifikaci procesů, mapování procesů, jejich zlepšování apod., které jsou také v práci popsány. Vlastní práce se pak dále zabývá procesním řízením v konkrétním zvoleném podniku. Cílem práce bylo analyzovat procesy ve vybraném podniku a navrhnout možná zlepšení ve vybraných procesech.
Process management in a selected company
Keywords: procesní řízení; procesy; mapování; výroba; zlepšení; process management; processes; mapping; manufactory; improvement