Odměňování a motivace zaměstnanců - Bartmannová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce je zaměřena na odměňování a motivaci zaměstnanců ve vybraném podniku. Teoretická část se věnuje motivačním systémům, teoriím a definuje motivaci. V praktické části je kladen důraz na zhodnocení podniku, jeho systému odměňování a motivaci zaměstnanců. Pomocí dotazníkového šetření bude zhodnocena spokojenost a znalost zaměstnanců těchto systémů a moţností odměňování. Cílem práce pak bude vypracovat návrh na zlepšení motivačního systému ve vybraném podniku.
Remuneration and motivation of employees
Keywords: motivace; odměňování; zaměstnanec; teorie; motivation; remuneration; employee; theory