Public relations - Zlatušková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce obsahuje literární přehled, kde jsou vysvětleny důležité pojmy řešené problematiky. Byla vybrána a charakterizována společnost, na které byl proveden výzkum, konkrétně Tkalcovna Kubák Strmilov. Ta vyrábí textilní produkty z přírodních materiálů. Pomocí kvalitativního a kvantitativního výzkumu byla v dané firmě realizována analýza současného stavu v oblasti PR. Byla provedena syntéza získaných informací a výsledků. Na jejím základě byly vypracovány návrhy a doporučení pro zlepšení situace v oblasti využívání PR ve zvolené společnosti. Práce obsahuje přínosy těchto návrhů.
Public relations
Keywords: Image; marketing; marketingový výzkum; média; public relations; reklama; veřejnost; zákazníci; Image; marketing; marketing research; media; public relations; promotion; public; customers