Nové technologie v obchodním podnikání - Peniašteková, Gabriela (Jihočeská univerzita, 2010)
Tématem této bakalářské práce jsou "Nové technologie v obchodním podnikání". Stanovené hypotézy jsou zaměřeny na technologie používané v maloobchodě a velkoobchodě a srovnání využívání těchto technologií v rámci uvedených oblastí v České republice a ekonomicky vyspělejších státech Evropy. Z těchto technologií jsem vybrala tři a jimi se podrobněji zabývala. Jedná se o elektronické obchodování (E-business), EDI (Electronic Data Interchange) a RFID (Radio Frequency Identification).
New technologies of retail management
Keywords: maloobchod; velkoobchod; EDI; RFID; elektronické obchodování; nové technologie; retail; wholesale; EDI; RFID; e-business; new technologies