Je rozšíření orchidejí limitováno jejich mykorhizními partnery? - Kotilínek, Milan (Jihočeská univerzita, 2010)
První část práce tvoří rešerše o limitaci orchidejí jejich mykorhizními partnery. Druhá část obsahuje návrh magisterské práce, zaměřené na ekologii a mykorhizní partnery dvou druhů rodu Listera.
Is orchid distribution limited by their mycorrhizal associations?
Keywords: Orchideoidní mykorhiza; symbiotické klíčení; Listera ovata; Listera cordata.; Myccorhiza of orchids; symbiotic germination; Listera ovata; Listera cordata.