Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve vybrané firmě - Karkošková, Soňa (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce na téma Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve vybrané firmě je zaměřena na analýzu stávající situace včetně doporučení a návrhů případných změn v systému vzdělávání ve vybrané ogranizaci Wüstenrot.
Education and development of staff in the chosen organization
Keywords: vzdělávání; rozvoj zaměstnanců; učící se organizace; zaměstnanci; metody vzdělávání; education; employee development; learning organization; staff; methods of education