Řízení likvidity podniku - Hniličková, Nikola (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé bakalářské práce bylo uvést podstatu a cíle finančního řízení v oblasti likvidity a provést zhodnocení likvidity na konkrétním podniku s předmětem podnikání faktoring. Zhodnocení likvidity bylo provedeno prostřednictvím ukazatelů likvidity, poměrových ukazatelů, rozdílových ukazatelů a analýzy výkazu cash flow.
Company Liquidity Management
Keywords: likvidita; peněžní toky; čistý pracovní kapitál; liquidity; cash flow; net working capital