Porovnání několika typů mikroklima uzavřených prostor živočišné výroby - Korál, Michal (Jihočeská univerzita, 2009)
Téma mé diplomové práce je zaměřeno na porovnání několika typů mikroklima uzavřených prostor živočišné výroby s orientací na chov skotu. Cílem bylo provést srovnávací vyhodnocení mikroklimatických prvků u dvou typů ustájení, a to vazné - uzavřené oproti volné - otevřené stáji.
The comparison of several types of microclimates in enclosed places of livestock production
Keywords: mikroklima; skot; teplota; vlhkost; stáj; microclimate; cattle; temperature; humidity; stable