Zpracování a WWW prezentace biologických dat - Hlásek, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2008)
Předmětem této práce je získání, úprava a konečná prezentace biologických obrazových dat. Její součástí je také zpracování podrobného návodu, který popisuje jednotlivé fáze úprav fotografií pořízených elektronovým mikroskopem. Vytvořená WWW prezentace slučuje jednotlivé části projektu do přehledného celku. Kompletní projekt bude poskytnut Ústavu systémové biologie a ekologie AV ČR, v.v.i., (ÚSBE) v Českých Budějovicích.
Design and WWW presentation of biological data