Dlouhodobé sukcesní změny vegetace na výsypkách po těžbě uranu - Vejvodová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2020)
Na příbramských výsypkách po těžbě uranu bylo po 11 letech zopakováno vegetační snímkování s cílem zhodnotit vývoj sukcese na základě druhového složení,zastoupení vegetačních skupin, životních forem rostlin a vlivu stanovištních faktorů.
Vegetation succession on uranium post-minig sites
Keywords: sukcese; výsypky; uran; ekologie obnovy; succession; spoil heaps; uranium; restoration ecology