Canisterapie v prostředí mateřské školy - Hořejší, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se je zpracována se záměrem vytvořit propojení působení canisterapie v prostředí mateřské školy. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Teoretická část se zabývá vývojem jedince a problematikou canisterapie a jejím metodám. Praktická část odhaluje možné propojení působení canisterapie a mateřské školy. Jejím zjišťování je informovanost učitelek o tomto termínu.
Canisterapie in Preschool Setting
Keywords: canisterapie; canis; mateřská škola; předškolní výchova; výchova; pes; děti; vliv; informovanost učitelů o canisterapii; canistherapy; canis; kindergarten; preschool education; education; dog; children; feedback; teachers knowledge of canistherapy