Názory veřejnosti na institut bezpečnostních sborů České republiky - Nedomová, Jana (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce bylo zjistit a vyhodnotit názory veřejnosti na institut bezpečnostních sborů České republiky. V teoretické části práce jsem se zabývala popisem, činnostmi a působením jednotlivých bezpečnostních sborů. Dále jsem se zabývala již realizovanými výzkumy veřejného mínění na toto téma. V praktické části práce byl proveden kvantitativní výzkum. Potřebné informace byly získány metodou dotazování, technikou dotazníku. Výzkumný soubor tvořili respondenti z řad veřejnosti.
Opinions of the Public on the Institute of Security Forces of the Czech Republic
Keywords: Bezpečnost; Policie ČR; Hasičský záchranný sbor ČR; Celní správa ČR; Vězeňská služba ČR; Bezpečnostní informační služba; Úřad pro zahraniční styky a informace; Safety; Police of the Czech Republic; Fire Rescue Service of the Czech Republic; Customs Administration of the Czech Republic; Prison Service of the Czech Republic; Security Information Service; Office for Foreign Relations and information