Strategický rozvoj cestovního ruchu v obci Římov - Valentová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce je identifikovat potenciál cestovního ruchu v obci Římov. Na základě výsledků získaných ze situační analýzy, kvantitativního a kvalitativního šetření byla stanovena vize, cíle, priority a opatření, které povedou k rozvoji cestovního ruchu.
Strategic development of tourism in the Municipality of Římov
Keywords: Cestovní ruch; Destinace; Destinační management; Strategický rozvoj; Strategický plán; Tourism; Destination; Destination management; Strategic development; Strategic plan