Projev naklíčené a nenaklíčené sadby brambor - Šlechta, Josef (Jihočeská univerzita, 2014)
U vybraných odrůd brambor zhodnotit projev naklíčené a nenaklíčené sadby
The manifestation of germinated and non germinated seed potato
Keywords: Absorbce; Dormance; Tuberizace; Ontogeneze; Merida; Marabel; Anuschka