Možnosti tabulkového kalkulátoru Microsoft Excel při vyhodnocování fyzikálního měření - Valenta, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé práce je zaměření na vytvoření textu, který by měl posloužit pro vytvoření tabulek, použitelných především při zpracování fyzikálních měření. Při opakovaném použití v dané úloze značně zjednoduší práci uživatele. Především se využívají funkce, které Excel nabízí. Celé tabulky jsou konstruovány tak, aby uživatel zadal pouze potřebná data a požadované výsledky se mu v zápětí zobrazili.
The possibility of Microsoft Excel for physical measurements processing
Keywords: Excel; Tabulky; Fyzikální měření; Excel; Table; Physical measurements