Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti Dobrovolného svazku obcí Blatenska - Šebková, Monika (Jihočeská univerzita, 2009)
Tématem bakalářské práce jsou Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti Dobrovolného svazku obcí Blatenska. Cílem této práce je popsat mikroregion se zaměřením na danou oblast komerčních služeb, provést situační analýzu dle metodiky Ústavu územního rozvoje a vymezit předpoklady rozvoje dané oblasti komerčních služeb ve vybraném mikroregionu.
The assumptions of commercial services development in a chosen area
Keywords: mikroregion; komerční služby; marketingový výzkum; situační analýza; microregion; commercial services; marketing research; situational analysis