Využití RFID v logistice - Hrčiaková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem diplomové práce bylo vysvětlení funkčních principů a objasnění technických základů radiofrekvenční technologie (RFID) a jejího využití ve společnosti Robert Bosch v Českých Budějovicích, s.r.o. Dalším cílem této práce byla analýza systému zásobování (interní logistiky) v této společnosti. V této souvislosti je uveden popis a využití vybraných logistickým metod a technologií zavedených ve společnosti v rámci Bosch Production System.
The usage of RFID in logistics
Keywords: RFID; Bosch production system; lean production; logistic process; RFID; Bosch production system; lean production; logistic process; Kanban; JIT; logistics; cross - Docking