Analýza apoptózy a autofágie v dendritických buňkách infikovaných virem klíšťové encefalitidy - Kovaříková, Anna (Jihočeská univerzita, 2021)
Práce se zabývá analýzou procesu apoptózy a autofágie v plazmacytoidních dendritických buňkách a Langerhansových buňkách infikovaných virem klíšťové encefalitidy. Práce se také věnuje otázce, jak je proces apoptózy a autofágie ve zmíněných buňkách ovlivněn klíštěcími slinami.
Analysis of the apoptosis and autophagy in dendritic cells infected with tick-borne encephalitis virus
Keywords: Apoptóza; autofágie; TBEV; dendritické buňky; klíštěcí sliny