Srovnání ceny obvyklé a ceny zjištěné stavebních pozemků - Landa, Jan (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem mé diplomové práce bylo srovnání ceny obvyklé a ceny zjištěné stavebních pozemků v bývalém okrese Písek. V teoretické části jsem popsal trh s nemovitostmi se zaměřením na stavební pozemky, dělení pozemků, jejich ceny a faktory, jež ji ovlivňují. V praktické části jsem porovnával cenu obvyklou a zjištěnou.
Comparison of mark value and detected value of building plots.
Keywords: stavební pozemek; cenu obvyklá; cena zjištěná; building plot; market value; detected value