Vnímání fair trade produktů studenty ZF JU - Březinová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská práce zjišťuje, jaké je povědomí o fair trade mezi studenty Zemědělské fakulty na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích a zároveň zjišťuje, co studenti o fair trade vědí, a jak jej vnímají. V literárním přehledu práce jsou uvedeny potřebné informace k seznámení se s fair trade myšlenkou a samotným hnutím, a vedle toho je zde uvedena teorie marketingového výzkumu. Část s vlastní prací obsahuje hypotézy a výsledky dotazníkového šetření, které bylo provedeno mezi studenty již zmíněné fakulty.
Perception of fair trade products by students of ZF JU
Keywords: fair trade; marketingový výzkum; FLOCERT; WFTO; Oxfam; Ten Thousand Villages; Fairtrade International; spravedlivý obchod; produkt; certifikace; fair trade; marketing research; FLOCERT; WFTO; Oxfam; Ten Thousand Villages; Fairtrade International; product; certification