Porovnání systému precizního zemědělství v podmínkách vybrané farmy v České republice - Kohout, Jan (Jihočeská univerzita, 2016)
Tématem bakalářské práce je ,,Porovnání systému precizního zemědělství v podmínkách vybrané farmy v České republice". Práce se zabývá vysvětlením a popsáním systémů používaných k preciznímu zemědělství. V práci budou rozděleny systémy podle koncernů, které je nabízejí a prodávají. Budou zde uvedeny systémy precizního zemědělství od koncernů AGCO, CNH a John Deere. Budou zde zodpovězeny otázky ohledně množství investic do technologie precizního zemědělství a efektivnosti systémů.
Comparison of precision farming conditions in selected farms in the Czech Republic
Keywords: precizní zemědělství; systémy; koncern; efektivnost systémů; precision agriculture; systems; concern; efficiency systems