Úroveň pohybové aktivity u studentů gymnázia a střední odborné školy ekonomické ve Vimperku. - Jungvirt, Daniel (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá úrovní pohybové aktivity u studentů středních škol na Vimperském gymnáziu. Výzkumná část práce práce je zaměřena na pohybovou aktivitu studentů a záznamy v dotazníku Indares. Ke sběru dat byl použit dotazník IPAQ, monitoring počtu kroků pomocí krokoměru Yamix Digiwalker SW-700. Výzkum byl realizován v květnu a listopadu 2019. Data byla získána od 31 probandů ze 3 různých ročníku střední školy ve Vimperku. Srovnání pohybové aktivity mezi probandy a probandkami, mezi ročníky.
Level of physical activity for students of grammar school and secondary school of economics in Vimperk
Keywords: pohyb; pohybová aktivita; BMI; Indares; IPAQ; movement; physical aktivity; BMI; Indares; Ipaq