Výhody poskytované zaměstnancům ve vazbě na zákon o daních z příjmů a zákoník práce - Ambrůzová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce je vymezit a analyzovat zaměstnanecké výhody, především důvody jejich poskytování a plynoucí výhody i nevýhody. Práce srovnává a analyzuje jednotlivé druhy benefitů související se zákonem o daních z příjmů a zákoníkem práce. Praktická část charakterizuje vybraný podnik a jeho systém poskytování zaměstnaneckých výhod.
Employee's benefits under arrest to law of income tax and labour code
Keywords: zaměstnanec; zaměstnavatel; zaměstnanecké benefity; zákoník práce; daň z příjmu; servant; employer; employee's benefits; labour code; income fax