Vliv pandemie covid-19 na sociální služby Charity ČR a její dopady na pracovní procesy v letech 2020-2021 - Kňazovická, Jitka (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá dopady pandemie covid-19 na chod organizace a sociálních služeb, na práci s klienty a na dynamiku pracovního kolektivu sociálních služeb Charity ČR. Práce se v teoretické části zaměřuje na plošné změny, které v důsledku pandemie covid-19 nastaly v poskytování sociálních služeb Charity ČR. Je zde také představena Charita Kralupy nad Vltavou a sociální služby, které poskytuje. Empirickou část tvoří kvalitativní výzkum, který na základě polostrukturovaných rozhovorů s pracovníky Charity Kralupy nad Vltavou podrobněji analyzuje dopady pandemie covid-19 na již zmíněné oblasti spojené s poskytováním sociálních služeb.
The impact of COVID-19 on the social services of Caritas Czech Republic and its impact on work processes between 2020-2021
Keywords: Charita Česká republika; covid-19; pandemie; sociální služby; Charita Kralupy nad Vltavou; Caritas Czech Republic; COVID-19; pandemic; social services; Charity Kralupy nad Vltavou