PROTIDROGOVÁ PREVENCE NA ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH - Zdrhová, Radka (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce je zaměřena na sociálně patologické jevy základních škol. Teoretická část je orientována na charakteristiku patologických jevů a hlavní důraz klade na protidrogovou prevenci na základní škole. Praktická část se zaměřuje na drogovou prevenci, zejména na deváté ročníky třech základních škol v Českých Budějovicích a okolí.
Drug prevention on primary school
Keywords: sociálně-patologické jevy; závislost; drogy; prevence; kurikulární dokumenty; social-pathological phenomena; drug addiction; drugs; prevention; curriculum