Problematika zřízení nové pobočky banky - Klíma, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce popisuje kroky nutné ke zřízení nové pobočky banky, přibližuje útvary v bance, které mají zřízení banky na starosti a na příkladech ukazuje zřizování pobočky v reálu. Současně se snaží prokázat či vyvrátit správnost strategie Československé obchodní banky v zakládání nových poboček pomocí dotazníkového šetření, které je nedílnou součástí této diplomové práce.
The issue of establishing a new bank branch
-
Keywords: Banka; pobočka; strategie; klient; útvar; Bank; branch of bank; strategy; client; department