Po stopách umění s Vladimírem Franzem - Swiersovič, Magdaléna (Jihočeská univerzita, 2010)
Vladimír Franz je fascinující osobností české kulturní scény. Je známý převážně pro svou vizáž, tetování po celém těle i obličeji. Bohužel už málokdo zná blíže jeho názory, intelekt a výbornou hudbu. Práce se zabývá životem a dílem Vladimíra France. Rozborem díla i osobnosti tohoto hudebního skladatele, pedagoga a v neposledním skvělého malíře.
In the Footsteps of Vladimír Franz
Keywords: Vladimír Franz; hudební skladatel; pedagog; malíř; tetování; Vladimir Franz; composer; teacher; painter; tattoo