Poruchový systém vybudovaný na databázovém systému Oracle - Slach, Zbyněk (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé práce je uvedení do problematiky poruchových systémů v telekomunikační společnosti. Celá práce je koncipovaná jako projekt na zavedení poruchového systému do velké telekomunikační společnosti. Zde předvedený poruchový systém je postaven na produktech firem ORACLE, SUN, Hewlett-Packard. V následujících kapitolách se teoreticky seznámíme s projektovými požadavky, detailní funkční analýzou poruchového systému a informacemi jaké hardwarové a softwarové zdroje lze použít. Následuje praktická část, která nám ukáže obrazovky hotového systému a ukázky z programového kódu.
Fault system creating on Oracle database system
Keywords: Poruchový; systém; Oracle; Fault; system; Oracle