Inovace produktu služeb železniční dopravy v cestovním ruchu na Jindřichohradecku - Kňourková, Petra (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním úkolem této bakalářské práce je zhodnotit nabízené služby Jindřichohradeckých místních drah v oblasti cestovního ruchu a zároveň navrhnout opatření, která by vedla ke zlepšení nabízených služeb, což by bylo výhodné pro cestující i společnost JHMD. Ke zpracování teoretické části posloužily podklady získané z odborné literatury. Praktická část obsahuje představení společnosti JHMD, situační analýzu a SWOT analýzu, na jejíž vytvoření byly použity interní materiály získané od JHMD.
Product innovation in rail services in the tourism Jindřichův Hradec
Keywords: Jindřichohradecké místní dráhy (JHMD); cestovní ruch; železniční doprava; služby cestovního ruchu; produkt cestovního ruchu.; Local railways of Jindřichův Hradec (JHMD); tourism; rail transport; tourism services; tourism product.