Biologická ochrana skleníkových kultur proti svilušce chmelové (Tetranychus urticae). - Drtina, David (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou využití přirozených nepřátel na bázi makroorganismů a mikroorganismů v biologické ochraně proti svilušce chmelové Tetranychus urticae.
Biological protection of greenhouse crops against two spotted mite (Tetranychus urticae).
Keywords: Tetranychus urticae; predátor; draví roztoči; entomopatogenní houby; biologická ochrana; Tetranychus urticae; predator; predatory mites; entomopathogenic fungi; biological control