Ověřování vhodné technologie zpracování půdy - Rytíř, Zbyněk (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce je zaměřena na sledování vlivu technologie zpracování půdy na výnosy jednotlivých plodin, výskyt plevelů a ekonomické ukazatele pěstování rostlin.
Testing of suitable technology of soil cultivation
Keywords: sledování; vliv; zpracování půdy; study; inpact; soil cultivation