Analýza systému vzdělávání zaměstnanců ve vybrané organizaci - Vysoká, Marta (Jihočeská univerzita, 2018)
Hlavním cílem práce je analýza systému vzdělávání zaměstnanců ve vybrané organizaci s návrhy případných změn na zlepšení tohoto systému. Vybraná organizace je úřad práce umístěn v Jindřichově Hradci. Analýza je založena na osobním rozhovoru s ředitelem této organizace a na dotaznících zaměstnanců. Práce navrhuje možné změny pro lepší systém vzdělání.
The Analysis of the Employee Educational System in a Selected Organization
Keywords: systém vzdělávání; úřad práce; vzdělávání; vzdělávací metody; dotazník; system of education; Labour Office; education; learning methods; questionnaire