Cestovní ruch pro žáky základních a středních škol na Českobudějovicku - Hůlková, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce bylo prostřednictvím analýzy zhodnotit rozvoj cestovního ruchu v oblasti Českobudějovicka, vytipovat skrytý potenciál dané oblasti a dále vytvořit produkt cestovního ruchu pro žáky základních a středních škol. Na úplném začátku probíhalo nastudování odborné literatury a pramenů, na základě toho sepsání literární rešerše. Poté byla provedena situační analýza vybrané destinace. Následovala příprava a realizace terénního šetření. Na základě získaných informací byl sestaven produkt cestovního ruchu.
Tourism for elementary and secondary school in Českobudějovicko
Keywords: cestovní ruch; žáci základních a středních škol; oblast Českobudějovicko; tourism; pupils of elementary and secondary schools; area of Českobudějovicko