Motivace a stimulace ve vybrané organizaci - Bučková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce pojednává o působení motivačních a stimulačních prostředků na pracovníky v organizaci, včetně rozboru forem motivace a stimulace. Pro vypracování této bakalářské práce byla zvolena organizace se jménem Obchodní akademie Tomáše Garrigua Masaryka a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, sídlící v Jindřichově Hradci. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. První část obsahuje teoretická východiska, definice a základní pojmy týkající se motivace a stimulace. Druhá praktická část zahrnuje základní informace o organizaci, dále rozebírá výsledky ze zpracovaných dat získaných z dotazníkového šetření, nestrukturovaných rozhovorů a pozorování. Závěr práce obsahuje návrhy možných změn, které by mohly vést k případnému zlepšení nedostatků.
Motivation and Stimulation in Selected Organization
Keywords: motivace; stimulace; motivační a stimulační prostředky; organizace; střední škola; motivation; stimulation; motivational and stimulating means; organization; high school