Vnímání značky - Kosová, Jana (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této diplomové práce bylo porovnat vnímání značky Oberbank AG ze strany veřejnosti a zaměstnanců společnosti a na základě analyzování a porovnání vnímání dané značky vypracovat návrh změny v její komunikaci.
Brand perception
Keywords: značka; vnímání značky; marketingová komunikace; marketingový výzkum; trademark; preception of trademark; marketing comunication; marketing research