Interakce viru klíšťové encefalitidy s myšími keratinocyty - Kocarová, Kristina (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato diplomová práce se zabývá infekcí myších keratinocytů virem klíšťové encefalitidy. Cílem této práce bylo stanovit množství viru v keratinocytech v různých časových intervalech a zjistit, jaký efekt mají klíštěcí sliny na infekci.
The interaction of tick-borne encephalitis virus with mouse keratinocytes
Keywords: virus klíšťové encefalitidy; keratinocyty; infekce; klíštěcí sliny; tick-borne encephalitis virus; keratinocytes; infection; tick saliva