Systém řízení jakosti ve vybraném podniku ve vazbě na procesy nákupu - Klíma, Vilém (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce bylo odhalit rezervy vybrané společnosti v systému řízení jakosti se zaměřením na procesy nákupu, jejich analýzu a zpracování návrhu na zlepšení zjištěných nedostatků.
Quality management in chosen company with focus on the purchasing processes
Keywords: systém jakosti; příručka jakosti; hodnocení dodavatelů; rozvoj dodavatelů; organizacační struktura nákupu.; quality system; quality manual; vendor rating; vendor development; purchasing´s organizational structure.