Analýza průběhu zakázky z pohledu controllingu - Bílková, Iva (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu zakázky z pohledu controllingu. Jako zakázka byla zvolena akce s názvem Výrobní hala X - Miličín. Zákazníkem byla firma ABC, s. r. o. Tábor a dodavatel firma MABA Prefa, spol. s r. o. se sídlem ve Veselí nad Lužnicí. V první části práce jsem se zaměřila na teorii a zabývala jsem se pojmy, které s průběhem zakázky bezprostředně souvisí. Ve druhé části jsem popsala průběh konkrétní zakázky ve firmě MABA Prefa. Zakázka prošla ve firmě celkem 8 odděleními. Na základě získaných údajů byla tato zakázka zhodnocena. Firma vytvořila zisk.
ANALYSIS DURING THE CONTRACT IN TERMS OF CONTROLLING
Keywords: Zakázka; Oddělení; Výroba; Zisk; Kontrola; Order; Department; Production; Profit; Control