E-mail marketing - Tůmová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce je specifikovat e-mail marketing a v praktické aplikaci zhodnotit jeho klady a zápory jako nástroje cílené marketingové komunikace.Na základě osobních rozhovorů se zástupci firmy byl popsán jejich stávající e-mail marketing. Prostřednictvím dotazníkového šetření bylo zjištěno, jak zákazníci firmy vnímají její e-mail marketing.Na základě provedeného průzkumu byly navrženy změny v závěru bakalářské práce.
E-mail marketing
Keywords: e-mail marketing; e-mailová zpráva; e-mailová komunikace; e-mailová kampaň; e-mail marketing; e-mail message; e-mail communication; e-mail campaign