Čerpání dotačních titulů v Českém Krumlově v programovém období 2007-2013 a jejich vliv na rozvoj města - Kolářová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem diplomové práce jsou dotační možnosti v období 2007-2013, které mohou využít obce a využití konkrétních dotačních titulů městem Český Krumlov. Práce je rozdělena do čtyř částí, a to literární přehled, metodika, praktická část a shrnutí výsledků. V první části, literárním přehledu, jsou rozebírána témata regionálního rozvoje, regionální politiky, financování obcí a možnosti využití dotačních titulů obcemi. Další část je zaměřena na stanovení cílů práce a z nich vycházejících hypotéz. Je stanovena metodika, podle níž budou data analyzována a prezentovány výsledky. V praktické části jsou prezentována získaná data, a to jak v rámci jednotlivých let, tak souhrnně za celé programové období. Je zde vyhodnoceno, z jakých dotačních titulů do jakých oblastí a jaké finanční prostředky získalo město Český Krumlov. Ve čtvrté části jsou shrnuty výsledky získané z výzkumu a vyvráceny či potvrzeny stanovené hypotézy.
Drawing of subsidy titles in Český Krumlov in the programming period 2007-2013 and their impact on the development of the city
Keywords: dotační tituly; regionální rozvoj; programové obodobí 2007-2013; grant titles; regional development; programming period 2007-2013